torstai 7. marraskuuta 2019

Palomieskalenteri 2020 auttaa eläimiä ja muita

Palomieskalenterin julkkarit vietettiin lokakuussa ja meno oli HUIKEA! Illan tuotto oli yli 7000 euroa! Ja toki tämäkin summa käytetään hyväntekeväisyyteen. Julkkareissa esiintyi charmikas palomies-laulaja Jontte Valosaari. Hänen keikan pääset näkemään täältä: 




Kalenteria saa Hali ry:n kautta verkkokaupasta https://holvi.com/shop/haliry/, mutta myymme ulos vain pienen osan kalentereita. Kalenteri on varainhankintaa, jolla toteutamme yhdistyksen tarkoitusta, mutta silti verottaja katsoo yhdistyksen elinkeinonharjoittajaksi. Tästä syystä teemme kalenterin pääasiassa yhdistyksen käyttöön.



Kalenterin toinen julkaisija on Tassut Ristissä ry. Tassut ovat tehneet paljon hyväntekeväisyyttä mm. rescue-koirien hyväksi, mutta nyt Palomieskalenterin avulla tuetaan hämeenlinnalaista Kissakoti Kattilaa. Kissakoti Kattila hoitaa hylättyjä kissoja ja talolla on nytkin satakunta kissaa odottamassa koteja. Kissat steriloidaan ja hoidetaan kuntoon, kustannuksia siis on!

Tassujen puolesta kalenteri löytyy täältä:

APOLLO   Street Bar,   Mannerheimintie 16, HELSINKI 
Lounasravintola Vanha Ykkönen, Palomiehentie 1, ESPOO 
Kukkakauppa FANTASEA, Hämeenkatu 71, HYVINKÄÄ  
Salon-Ki, Järnefeltinkatu 11, JÄRVENPÄÄ 
ONNION   STORE, Hyryläntie   9, TUUSULA 
R-Kioski Kevätkumpu,  Sammontie   1, PORVOO
KIPA   Mäntsälä, Kapinakuja 2, MÄNTSÄLÄ
Hyvänmielen   Alpakat, Mäntsälä (Varmista aukiolo) 
Tuccabuoti, Kouvolankatu   13, KOUVOLA
Potukka, Jylpyntie 7, KOTKA

Huomioithan että vain Apollo sekä KIPA Mäntsälä myyvät myös kortilla, muissa myynti ainoastaan käteisellä! Kalenterin hinta on 15€. Kalenterimyynti ei kilahda yrittäjien kassaan vaan tilitetään Tassuille.

***

Sen lisäksi että eläinteemainen kalenterimme auttaa eläimiä, teemme auttamistyötä myös itse. Olemme järjestämässä terapiaeläinvierailuja mahdollisuuksien mukaan vanhusten palvelutaloihin tai esimerkiksi erityislasten luo. Lisäksi tuemme varmasti joulun alla vähävaraisia perheitä.

Pian julkistetaan vuoden 2019 kalenterin pääyhteistyön tulos. Suomen Mielenterveysseurahan meillä oli tässä yhteistyökumppanina ja heidän kanssa yhteistyössä tulemme tekemään jotain, josta toivottavasti on apua joulun alla tai joulun jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti