maanantai 8. heinäkuuta 2019

Uuden kalenterin kuvaukset ovat alkaneet

Olemme aloittaneet vuoden 2020 Palomieskalenterin kuvaukset. Kalenterissa esiintyy Uudenmaan alueen palomiehiä, sekä upeita kotieläimiä ja lemmikkejä. Mukana on ainakin musta uljas friisiläinen hevonen, ihania pikkuisia afrikkalaisia kääpiövuohikilejä sekä alpakoita. Kuvaamme pääasiassa Hyvänmielen Alpakat -tilalla.

Gladiaattori- ja Napakymppimies sekä leuanvedon moninkertainen MM-ennätysmies Joonas Mäkipelto
sekä afrikkalainen kääpiövuohikili.
Kuva: Hali ry

Kalenteri tulee luultavasti olemaan poikkeuksellisesti värillinen, sillä niin eläimet kuin palomiehetkin, luonnosta puhumattakaan, näyttävät upeilta väreissä. Painotalo on näillä näkymin tuttu ja turvallinen Nord Print . He ovat olleet aina mukana "hyväntekeväisyysmielellä" ja painohinta on ollut aina vähintäänkin kohtuullinen. Kiitos siitä!

Koska kalenterin teemana ovat eläimet, tulemme tekemään yhdistyksen keräämillä varoilla eläintensuojelu- ja/tai luonnonsuojelutyötä. Sen lisäksi tulemme taas auttamaan jollakin tavalla yhdistyksen kotikunnan, eli Mäntsälän vähempiosaisia. Viimeksi autoimme lapsiperheitä ruokalahjakorteilla sekä nuorten harrastusmahdollisuutta Mäntsälän Nuorten Kummit ry:n mopotallin kautta.

Oli hyväntekeväisyyskohteemme mikä tahansa, on varmaa että yhdistys ei käytä varojaan muuhun kuin hyväntekeväisyyteen ja pakollisiin kuluihin (kuten pankkikulut jne). Jokainen palomieskin saapuu kuvauksiin omalla kustannuksellaan, palkkana työstä saa hyvän mielen.

***
Yksi suuri apu yhdistykselle on keravalainen tilitoimisto MST-Yhtiöt, joka huolehtii siitä, että yhdistys toimii oikein kirjanpidon ja tilinpäätösten suhteen. MST-Yhtiöt tekee tämän täysin veloituksetta, nöyrät kiitokset heidän avusta hyväntekeväisyydelle.

***
Kalenteri tehdään ensisijaisesti yhdistyksen jäsenten, kannattajien sekä kalenterin tuotantotiimin ja mallien käyttöön. Se tulee kuitenkin olemaan yhdistyksemme varainhankintakeino, joten pieni erä vapautetaan myyntiin. Kalenteria saa toki meidän tapahtumista, kuten kalenterijulkkaribileistä Helsingistä 19.10. Apollo Live Clubilla.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, kiitos että olette mukana!


Bachelor Suomi 2019 Christoffer Forsman sekä friisiläinen "Afke"
Kuva: Hali ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti